رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

آغاز پیک بازگشت زائران مشهدالرضا(ع)| ۸۵ درصد زائران از طریق حمل‌ونقل شخصی و عمومی به مشهد مشرف شدند

  • کد خبر: ۱۵۶۰۵۲
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۷
آغاز پیک بازگشت زائران مشهدالرضا(ع)| ۸۵ درصد زائران از طریق حمل‌ونقل شخصی و عمومی به مشهد مشرف شدند
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی با اشاره به آغاز موج بازگشت زائران از مشهد گفت: ۸۵ درصد زائران از طریق حمل‌ونقل شخصی و عمومی جاده‌ای به مشهد مشرف شده‌اند.

گروه مشهد| شهرآرانیوز، علیرضا شهامت در جلسه ستاد خدمات سفر که در پایانه مسافربری امام رضا (ع) مشهد برگزار شد، اظهار داشت: ۸۵ درصد زائران از طریق حمل‌ونقل شخصی و عمومی جاده‌ای به مشهد مشرف شده‌اند. اوج ورود زائران به مشهد در روز ۲۹ اسفند و اوج خروج زائران تا روز گذشته مربوط به ۲۶ اسفند بوده است، البته با توجه به آغاز ماه رمضان از فردا و آغاز پیک بازگشت زائران احتمالا اوج پیک بازگشت زائران امروز باشد.

وی ادامه داد: ۷۰ درصد تردد خودرو‌های شخصی در استان از خراسان رضوی و ۳۰ درصد از سایر استان‌های کشور بوده‌اند که استان‌های تهران، خراسان‌جنوبی، خراسان شمالی و اصفهان در جایگاه‌های نخست پلاک‌های ورودی به خراسان‌رضوی بوده‌اند. استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، تهران، اصفهان و مازندران نیز بیشترین میزان ورود مسافر به مشهد را داشته‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر عملکرد ناوگان حمل‌ونقل عمومی خراسان رضوی به لحاظ جابجایی مسافران در جایگاه نخست کشور قرار دارد. بیش از ۳۷ درصد خودرو‌هایی که از خارج از استان وارد خراسان رضوی شده‌اند بیش از یک روز در استان ماندگاری داشته‌اند.

وی تصریح کرد: محور چناران به مشهد و بالعکس بیشترین تردد را در محور‌های خراسان رضوی داشته است. همچنین ورودی‌های استان با افزایش ترافیک روبرو بوده است، به طوریکه محور شمالی استان با ۵۳ درصد، محور غربی ۲۶ درصد، محور جنوب ۳ درصد و محور شرقی استان یک درصد افزایش ترافیک داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی با اشاره به ورود سامانه بارشی به خراسان رضوی تاکید کرد: سامانه بارشی جدید حدود ۷۰ درصد استان را در بر گرفته است، از همین رو از تمامی رانندگان و مسافران تقاضا داریم که سرعت مجاز خود را ۱۰ کیلومتر در ساعت کاهش دهند.

شهامت ادامه داد: بیشترین ساعت ثبت تخلف در محور‌های استان از ساعت ۱۱ تا ۱۳ و ۱۶ تا ۱۹ است که با اوج تصادفات همخوانی دارد. گفتنی است که بیش از ۷۰ درصد از تلفات جاده‌ای خراسان رضوی مربوط به هم‌استانی‌ها بوده است. در روز‌های نخست سفر‌های نوروزی، خراسان‌رضوی در صدر تصادفات جاده‌ای قرار داشت که خداروشکر از صدر پایین آمدیم.

وی با اشاره به آغاز موج بازگشت زائران از مشهد بیان کرد: تا روز جاری نیازی به استفاده از ناوگان فوق‌العاده نبوده است. انتظار داریم از فردا روند ورود و خروج مسافران با حمل‌و‌نقل عمومی با شرایط ماه رمضان منطبق شود و بازگشت همشهریان در روز جمعه و یا به انتهای تعطیلات نوروز منتقل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->